Maybelline Color Sensational Rujlarım


Havaların bir soğuk ve yağmurlu, bir kavurucu sıcak olduğu bu haziran ayının ilk yazısından hepinize merhaba! Havalar böyle gittikçe ısınırken ten makyajımı kısıp, dudaklarla tam gaz devam ettiğim için arka arkaya birkaç milyon ruj incelemesi görebilirsiniz, şimdiden uyarayım :)


Bu yazımın yıldızları Maybelline'in Color Sensational serisindeki rujlar. Nefis kokulu, yumuşacık bu rujların bende şuan üç rengi bulunuyor: 
547 Pleasure Me Red parlak, mavi alt tonlu bir kırmızı. Merve Boluğur'un Kırmızısı olarak çok reklamı yapıldığı için almıştım ne yalan söyleyeyim. Çok cırt olmayan bir kırmızı arayışındaydım aynı zamanda. Siz de böyle bir arayıştaysanız çaresi bu rujdur :) 
932 Clay Crush mat, şeftali ve kahve tonlarında bir nude renk. Bu serinin mat rujlarının sürümü o kadar kolay ki adeta dudağınızda kayıveriyor. Yeterince mat bir bitişi de var. Koyu göz makyaj yaptığımda elim ya buna ya da Wet n Wild'ın Bare It All'una gidiyor. Ama bunun daha yumuşak bir yapısı var. 
986 Melted Chocolate tam aradığım çok koyu olmayan kahverengi. Rujun yapısı ve rengi ismiyle o kadar örtüşmüş ki yiyesim geliyor :)
Fiyatları indirimsiz yaklaşık 28 TL. Ama sürekli indirime giren ürünler. 932 ve 986'yı Cosmetica sitesinden tanesi 12.50 TL'ye almıştım.
Aşağıda üçünün de swatchlarını görebilirsiniz:


Burada da kalıcılığını görebilmeniz için misel temizleyicili pamukla bastırarak sildikten sonraki hali:


Sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum :) Şimdilik hoşça kalın!

0 yorum :

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.